Xiaomi mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht Xiaomi mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Xiaomi Mi 4i

Xiaomi Mi 4i
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5
Prijsindicatie:
Los: €102,-
Abonnement: €9.50
Prijzen vergelijken

Laatste Xiaomi nieuws en reviews

Xiaomi Black Shark

Xiaomi-dochterbedrijf presenteert krachtige gaming smartphone

Black Shark Technology, een dochterbedrijf van het bekende Xiaomi, heeft zijn eerste telefoon onthuld. De Black Shark is een high-end gaming smartphone met Android en kost honderden euro’s minder dan je zou verwachten.

Xiaomi

Gerucht: Xiaomi Blackshark wordt nieuwe gaming smartphone

Razer Phone is momenteel de enige die een ‘smartphone voor en door gamers’ verkoopt. Xiaomi heeft mogelijk dezelfde plannen. In de database van online benchmark AnTuTu is namelijk de Xiaomi Blackshark gespot. Het toestel heeft alle componenten om een concurrerende gaming smartphone te worden. Vorig jaar november lanceerde Razer haar eerste gaming smartphone: de Razer […]

Volgend jaar verschijnen smartphones met 5G-ondersteuning

In 2019 verschijnen de eerste smartphones met ondersteuning voor razendsnel 5G-internet. De Chinese telefoonfabrikanten Oppo, Lenovo, Xiaomi en ZTE hebben aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar toestellen gaan uitbrengen met 5G-ondersteuning, dat 4G opvolgt.

Meer Xiaomi nieuws →