Xiaomi mobiele telefoons

Bekijk in dit overzicht Xiaomi mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Xiaomi Mi 4i

Xiaomi Mi 4i
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Laatste Xiaomi nieuws en reviews

Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi introduceert Mi Note 3-phablet

Xiaomi komt binnenkort met een nieuwe middenklasse phablet, de Mi Note 3. Het toestel is in feite een grotere uitvoering van het Mi 6-topmodel, met enkele andere specificaties. De goedkoopste Mi Note 3-versie gaat omgerekend 320 euro kosten.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi presenteert randloze Mi Mix 2-smartphone

Xiaomi heeft de Mi Mix 2 onthuld als opvolger van de nagenoeg randloze Mi Mix-telefoon van vorig jaar. De tweede generatie Mi Mix beschikt over een kleiner beeldscherm, betere specificaties en ondersteunt de in Nederland gebruikte 4G-banden. De goedkoopste versie van het toestel gaat omgerekend met btw 500 euro kosten.

Xiaomi Mi A1

Xiaomi presenteert eerste smartphone met standaard Android-versie

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi heeft zijn eerste toestel onthuld dat op een onaangepaste versie van het Android-besturingssysteem draait. Tot dusver zijn alle Xiaomi-modellen voorzien van Xiaomi’s MIUI-schil, die de Android-software ingrijpend verandert. De nieuwe Mi A1 met standaard Android 7-versie valt binnen Google’s Android One-programma en komt onder meer in een handvol Europese landen uit.

Meer Xiaomi nieuws →