Xiaomi mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht Xiaomi mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Xiaomi Mi 4i

Xiaomi Mi 4i
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5
Prijsindicatie:
Los: €102,-
Abonnement: €11.00
Prijzen vergelijken

Laatste Xiaomi nieuws en reviews

Xiaomi Mi A1

Gerucht: Xiaomi Mi A2 in augustus verkrijgbaar

Nog even en de Xiaomi Mi A1 krijgt een opvolger. Volgens een Zwitserse online retailer ligt dit toestel, dat door het leven gaat als de Xiaomi Mi A2, begin augustus daar in de schappen. Tevens zegt de verkoper de specs van het toestel te kennen. Herinner je je de Xiaomi Mi A1 nog? Dit toestel […]

Xiaomi Mi 8

De Xiaomi Mi 8 komt in drie uitvoeringen, lijkt veel op de Apple iPhone X

Xiaomi heeft op een evenement zijn nieuwste high-end smartphone aangekondigd. De Mi 8 verschijnt in drie versies: een standaard model, een goedkopere en minder krachtige SE-variant en een duurdere Explorer Edition met de beste hardware. De toestellen komen in een handvol Europese landen uit, maar Nederland zit er niet bij.

Xiaomi Black Shark

Xiaomi-dochterbedrijf presenteert krachtige gaming smartphone

Black Shark Technology, een dochterbedrijf van het bekende Xiaomi, heeft zijn eerste telefoon onthuld. De Black Shark is een high-end gaming smartphone met Android en kost honderden euro’s minder dan je zou verwachten.

Meer Xiaomi nieuws →