Wileyfox mobiele telefoons

Bekijk in dit overzicht Wileyfox mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Wileyfox Swift 2X

Wileyfox Swift 2X
Prijsindicatie:
Los: €194,-
Abonnement: €13.50
Prijzen vergelijken

Wileyfox Spark

Wileyfox Spark
Prijsindicatie:
Los: €98,-
Abonnement: €10.00
Prijzen vergelijken

Wileyfox Swift

Wileyfox Swift
Prijsindicatie:
Los: €140,-
Abonnement: €11.50
Prijzen vergelijken

Laatste Wileyfox nieuws en reviews

Wileyfox Swift 2 Plus

Wileyfox brengt deze zomer een Windows 10 Mobile-smartphone uit

Smartphonemaker Wileyfox werkt aan een toestel met Windows 10 Mobile-software, zo bevestigt het in een interview met een Britse website. De nog onbekende telefoon wordt gericht op zakelijke gebruikers, krijgt een grote accu en een scherp prijskaartje. Meer details ontbreken vooralsnog.

Wileyfox Swift 2X

Wileyfox start Android 7.1.1-uitrol voor Swift 2-serie

De Wileyfox Swift 2-lijn wordt vanaf vandaag geüpdatet naar Android 7.1.1 Nougat. De software-update rolt uit voor de Swift 2, Swift 2 Plus en Swift 2X. Oudere toestellen als de eerste generatie Swift, de Storm en Spark-serie volgen in mei en juni, zo geeft de fabrikant aan.

Wileyfox Swift 2 Plus

Review: Wileyfox Swift 2 Plus

Wileyfox is een relatief nieuw smartphonemerk dat bekendstaat om zijn goedkopere smartphones, en die hebben we eerder getest. Het laatste model, de Swift 2 Plus, kost 239 euro en verlaat daarmee het budgetsegment. Je krijgt er een luxer ontwerp en betere hardware voor terug, maar maakt het de smartphone een goede keuze? Je leest het […]

Meer Wileyfox nieuws →