Sony Xperia X Compact abonnementen, prijzen en informatie

Sony Xperia X Compact prijzen vergelijken
  • 4.6 inch scherm (720 x 1280 pixels)
  • 1.4Ghz quad-core & 1.8Ghz dual-core processor
  • Software: Android
  • 23 megapixels cameraMeer specificaties →
Sony Xperia X Compact specificaties → Sony Xperia X Compact los toestel prijzen → Sony Xperia X Compact met abonnement →

Sony Xperia X Compact abonnement vergelijken

PAS JE VOORKEUREN AAN

€.

Ik wil dit abonnement voor:

Geen voorkeur 12 maanden 24 maanden
Zoekresultaten bij jouw voorkeuren:
Er zijn (nog) geen abonnementen gevonden bij deze telefoon. Pas eventueel je voorkeuren aan!

Tips bij het vergelijken van abonnementen

Bij het vergelijken van een Sony Xperia X Compact abonnement is het belangrijk dat je zoekt met jouw voorkeuren. Let goed op dat je de juiste belminuten en databundel kiest. Kijk goed welk abonnement het goedkoopste is. In onze prijs vergelijker kan je ook het maximale bedrag instellen wat je wil betalen voor een Sony Xperia X Compact in combinatie met een abonnement. Soms is een klein bedrag bijbetalen voor een abonnement goedkoper dan een abonnement zonder eenmalige bijbetaling. Vergelijk daarom goed.

Laatste Sony Xperia X Compact nieuws en reviews

Sony Xperia X Compact

Opnieuw cashbackactie voor Sony Xperia X Compact

Sony biedt een half jaar na de eerste cashbackactie opnieuw honderd euro retour aan wanneer je een Xperia X Compact-smartphone aanschaft. De nieuwe cashback verlaagt de toestelprijs van ongeveer 370 naar 270 euro, en loopt tot en met 2 juli.

Sony Xperia XA krijgt Android Nougat

Twee Sony Xperia-smartphones krijgen Android 7.0

Sony is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor twee nieuwe Xperia-smartphones. Het gaat om de Xperia X en Xperia X Compact. De updates zijn nog niet in Nederland beschikbaar.

Sony Xperia X Compact 100 euro cashbackactie

De Sony Xperia X Compact is tot en met 31 december honderd euro goedkoper door een cashbackactie van de fabrikant. De 4,6 inch smartphone met mid-range specificaties kost op die manier geen 450 maar 350 euro. De aanbieding is ook geldig in combinatie met een abonnement.