Samsung Galaxy S6 Edge abonnementen, prijzen en informatie

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken
  • 5.1 inch scherm (2560 x 1440 pixels)
  • 2.1Ghz quad-core & 1.5Ghz quad-core processor
  • Software: Android
  • 16 megapixels cameraMeer specificaties →
Samsung Galaxy S6 Edge specificaties → Samsung Galaxy S6 Edge los toestel prijzen → Samsung Galaxy S6 Edge met abonnement →

Samsung S6 Edge abonnement vergelijken

PAS JE VOORKEUREN AAN

€.

Ik wil dit abonnement voor:

Geen voorkeur 12 maanden 24 maanden
Zoekresultaten bij jouw voorkeuren:
Er zijn (nog) geen abonnementen gevonden bij deze telefoon. Pas eventueel je voorkeuren aan!

Samsung Galaxy S6 Edge populaire modellen

De Samsung Galaxy S6 Edge is verkrijgbaar in verschillende modellen. Vaak varieert het model in kleur of verschilt de opslagruimte. Hieronder zie je de meest populaire modellen. Klik op een model om alleen prijzen en abonnementen te bekijken van dit model.


Samsung Galaxy S6 Edge (alle modellen)

Samsung Galaxy S6 Edge Zwart
Samsung Galaxy S6 Edge Wit

Tips bij het vergelijken van abonnementen

Bij het vergelijken van een Samsung S6 Edge abonnement is het belangrijk dat je zoekt met jouw voorkeuren. Let goed op dat je de juiste belminuten en databundel kiest. Kijk goed welk abonnement het goedkoopste is. In onze prijs vergelijker kan je ook het maximale bedrag instellen wat je wil betalen voor een Samsung Galaxy S6 Edge in combinatie met een abonnement. Soms is een klein bedrag bijbetalen voor een abonnement goedkoper dan een abonnement zonder eenmalige bijbetaling. Vergelijk daarom goed.

Laatste Samsung Galaxy S6 Edge nieuws en reviews

Samsung start uitrol Android 7.0-update voor Galaxy S6

Samsung is begonnen met het uitrollen van Android 7.0 (Nougat) voor de Galaxy S6 en S6 Edge. De smartphones worden sinds gisteren voorzien van de software-update, die veel verbeteringen en nieuwe functies met zich meebrengt. De grotere Galaxy S6 Edge+ krijgt naar verwachting ook snel een update.

Samsung start ontwikkeling Android 7.0 voor Galaxy S6 (Edge)

Samsung is begonnen met de ontwikkeling van Android 7.0 (Nougat) voor de Galaxy S6-smartphones. De S6, S6 Edge en S6 Edge krijgen naar verwachting begin 2017 een update naar de nieuwste Google Android-versie. Die introduceert veel verbeteringen, zowel visueel als onder de motorkap.

Samsung Galaxy S7 Edge

Oculus-app zorgt voor accuproblemen op Samsung-smartphones, en zo los je dat op

Samsung-smartphones, waaronder de Galaxy S7, kampen sinds vandaag met een vervelend probleem. De voorgeïnstalleerde Oculus-app voor Virtual Reality-toepassingen blijft een update installeren, waardoor de accuduur fors minder wordt. We leggen je uit hoe je dat oplost.