Samsung mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht Samsung mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9
Prijsindicatie:
Los: €699,-
Abonnement: €40.00
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
Prijsindicatie:
Los: €529,-
Abonnement: €28.50
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
Prijsindicatie:
Los: €375,-
Abonnement: €22.00
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6
Prijsindicatie:
Los: €369,-
Abonnement: €19.50
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Prijsindicatie:
Los: €296,-
Abonnement: €13.50
Prijzen vergelijken

Over Samsung

Samsung is samen met Apple al jaren één van de marktleiders in de wereld van de mobiele telefoons. Het grootste deel van dit succes dankt Samsung aan de succesvolle Samsung Galaxy S-serie. De Samsung Galaxy S is altijd een innovatie en al jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen als het nieuwste topmodel van Samsung gepresenteerd wordt. De telefoons van Samsung maken gebruik van Android als besturingsysteem. Mede dankzij Samsung is Android het meest gebruikte besturingsysteem geworden. Ben jij op zoek naar een Samsung mobiele telefoon dan lees je hier meer over de mogelijkheden en keuzes die je hebt. Uiteraard kan je hier ook de prijzen vergelijken.

Samsung Galaxy S-serie

Topmodel van Samsung is de Galaxy S-serie. De nieuwste Samsung S9 is het topmodel en waarschijnlijk één van de beste smartphones van dit moment. Ook de voorgangers, zoals de Samsung S8 en Galaxy S7 zijn nog steeds populair. Door de prima specificaties is het geen gek idee om naar een ouder model te kijken. Hiermee bespaar je meteen een hoop geld en heb je nog steeds een prima mobiele telefoon.

Samsung Galaxy A-serie

Vlak onder het topmodel heeft Samsung ook een groot aantal mobiele telefoons met prima specificaties en een prima prijs. Wil je niet de hoofdprijs betalen dan is de Samsung Galaxy A8 (2018) of de Galaxy A3 een prima telefoon. De A-serie kan je eigenlijk zien als het model tussen de echte toppers en de goedkope smartphones. Ieder jaar brengt Samsung een nieuwe serie uit van de Galaxy A8. Samsung plakt er simpelweg het jaartal achter.

Samsung Galaxy J-serie

Wil je een mobiele telefoon die alles kan, maar heb je geen torenhoge eisen, dan heeft Samsung voor jou de Samsung Galaxy J-serie. De Samsung Galaxy J5, J3 en J1 zijn poplulaire budget smartphones. Vooral de J5 en J3 zijn populair onder een breed publiek. Ook van de J-serie vind je alle prijzen en specificaties op Foon4u.

Nog meer Samsung mobiele telefoons

Naast deze verschillende series zijn er nog een aantal populaire Samsung telefoons. Voor de outdoor-sporters is er bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Xcover. Deze robuuste smartphone kan tegen een stootje en is stof- en waterdicht. De Samsung Galaxy Note is de grootste mobiele telefoon die Samsung ontwikkeld. Deze zogenoemde phablet heeft en groot scherm wat veel gebruikers erg prettig vinden.

Welke Samsung telefoon ga jij kopen?

Net als andere mobiele telefoon fabrikanten heeft ook Samsung een ruim assortiment. Het ligt vooral aan je budget welke Samsung jij kan kiezen. Op Foon4u vergelijk je alle prijzen van Samsung telefoons. Wil je uitgebreid specificaties vergelijk kijk dan ook eens op onze pagina waar je alle mobiele telefoons kan vergelijken op specificaties.

Samsung abonnement zonder BKR

Wil je een Samsung abonnement, maar geen BKR registratie. Kijk dan op onze speciale pagina voor een Samsung zonder BKR.

Laatste Samsung nieuws en reviews

Samsung SM-G8850

Samsung komt spoedig met high-end smartphone voor China

Samsung werkt aan een high-end Android-smartphone die in ieder geval in China uitkomt. Het toestel zit met zijn hardware tussen de Galaxy S9 en de S9+ in maar lijkt qua ontwerp meer op de iPhone X. Naar verwachting presenteert Samsung de nog onbekende telefoon binnenkort.

Samsung Galaxy S9 en s9+ officieel te koop

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn vandaag, vrijdag 16 maart, officieel in Nederland uitgebracht. De smartphones waren al een paar weken voor te bestellen en vroege beslissers kregen ze al op 8 maart. Nu zijn de telefoons voor iedereen en bij alle belangrijke (web)winkels verkrijgbaar.

Samsung Galaxy A8

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt geen vingerafdrukscanner onder het beeldscherm’

De Samsung Galaxy Note 9 zou ‘gewoon’ een vingerafdrukscanner aan de achterzijde krijgen, net als bijvoorbeeld de Galaxy S9. Eerdere geruchten voorspelden dat de Note 9 een scanner onder het beeldscherm zou krijgen, maar dat lijkt toch niet haalbaar voor Samsung.

Meer Samsung nieuws →