Samsung mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht Samsung mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Los: €539,-
Abonnement: €29.50
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A9 2018

Samsung Galaxy A9 2018 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Los: €424,-
Abonnement: €22.00
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A7 2018

Samsung Galaxy A7 2018 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Los: €212,-
Abonnement: €13.50
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Los: €307,-
Abonnement: €17.00
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A5 2016 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A3 2016

Samsung Galaxy A3 2016 abonnement vergelijken
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Over Samsung

Samsung is samen met Apple al jaren één van de marktleiders in de wereld van de mobiele telefoons. Het grootste deel van dit succes dankt Samsung aan de succesvolle Samsung Galaxy S-serie. De Samsung Galaxy S is altijd een innovatie en al jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen als het nieuwste topmodel van Samsung gepresenteerd wordt. De telefoons van Samsung maken gebruik van Android als besturingsysteem. Mede dankzij Samsung is Android het meest gebruikte besturingsysteem geworden. Ben jij op zoek naar een Samsung mobiele telefoon dan lees je hier meer over de mogelijkheden en keuzes die je hebt. Uiteraard kan je hier ook de prijzen vergelijken.

Samsung Galaxy S-serie

Topmodel van Samsung is de Galaxy S-serie. De nieuwste Samsung S9 is het topmodel en waarschijnlijk één van de beste smartphones van dit moment. Ook de voorgangers, zoals de Samsung S8 en Galaxy S7 zijn nog steeds populair. Door de prima specificaties is het geen gek idee om naar een ouder model te kijken. Hiermee bespaar je meteen een hoop geld en heb je nog steeds een prima mobiele telefoon.

Samsung Galaxy A-serie

Vlak onder het topmodel heeft Samsung ook een groot aantal mobiele telefoons met prima specificaties en een prima prijs. Wil je niet de hoofdprijs betalen dan is de Samsung Galaxy A8 (2018) of de Galaxy A3 een prima telefoon. De A-serie kan je eigenlijk zien als het model tussen de echte toppers en de goedkope smartphones. Ieder jaar brengt Samsung een nieuwe serie uit van de Galaxy A8. Samsung plakt er simpelweg het jaartal achter.

Samsung Galaxy J-serie

Wil je een mobiele telefoon die alles kan, maar heb je geen torenhoge eisen, dan heeft Samsung voor jou de Samsung Galaxy J-serie. De Samsung Galaxy J5, J3 en J1 zijn poplulaire budget smartphones. Vooral de J5 en J3 zijn populair onder een breed publiek. Ook van de J-serie vind je alle prijzen en specificaties op Foon4u.

Nog meer Samsung mobiele telefoons

Naast deze verschillende series zijn er nog een aantal populaire Samsung telefoons. Voor de outdoor-sporters is er bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Xcover. Deze robuuste smartphone kan tegen een stootje en is stof- en waterdicht. De Samsung Galaxy Note is de grootste mobiele telefoon die Samsung ontwikkeld. Deze zogenoemde phablet heeft en groot scherm wat veel gebruikers erg prettig vinden.

Welke Samsung telefoon ga jij kopen?

Net als andere mobiele telefoon fabrikanten heeft ook Samsung een ruim assortiment. Het ligt vooral aan je budget welke Samsung jij kan kiezen. Op Foon4u vergelijk je alle prijzen van Samsung telefoons. Wil je uitgebreid specificaties vergelijk kijk dan ook eens op onze pagina waar je alle mobiele telefoons kan vergelijken op specificaties.

Samsung abonnement zonder BKR

Wil je een Samsung abonnement, maar geen BKR registratie. Kijk dan op onze speciale pagina voor een Samsung zonder BKR.

Laatste Samsung nieuws en reviews

Samsung’s opvouwbare smartphone wordt peperduur!

Vorige week liet Samsung zijn eerste opvouwbare smartphone zien tijdens een conferentie. Nu gaan de eerste geruchten over wat deze innovatieve smartphone moet gaan kosten. Je voelde hem waarschijnlijk al aankomen, hij wordt peperduur! Een echte presentatie of lancering was het niet afgelopen week. Samsung liet in het half donker een eerste glimp zien van […]

Samsung hint naar smartphone met opvouwbaar beeldscherm

In een nieuwe teaser op Facebook hint Samsungt naar een opvouwbaar smartphone. De Facebookpagina Samsung Mobile is de officiele Facebook pagina voor Samsung’s mobile devices. Verwacht wordt dat deze hint meer gestalte gaat krijgen de komende tijd. Al tijden gaan geruchten dat een opvouwbare smartphone er gaat komen. Er zijn verschillende prototype’s getoond, maar nog […]

Gerucht: Samsung Galaxy Note 10 krijgt beestachtig groot beeldscherm van 6.66 inch

De Samsung Galaxy Note 9 is nog maar net gelanceerd of de eerste geruchten over zijn vermoedelijke opvolger, de Samsung Galaxy Note 10, gaan al de ronde. Een eerste gerucht is dat het beeldscherm weer groter wordt, namelijk 6,66 inch. Het duivelse getal is niet bewust gekozen, maar gaat nu al over het internet als […]

Meer Samsung nieuws →