Over Foon4u.nl

Foon4u.nl is een website gespecialiseerd in mobiele telefoons, smartphones en abonnementen. Naast het vergelijken van smartphones en abonnementen brengt Foon4u.nl ook het laatste nieuws en schrijven we reviews over smartphones en alles wat te maken heeft met mobiel bellen. Ons doel is om bezoekers zo goed en compleet mogelijk te informeren over de kosten van mobiel bellen, de nieuwste trends en het laatste nieuws.

Foon4u is 100% afhankelijk en niet verbonden aan een webshop of andere mobiele aanbieder. De vergelijk pagina’s op Foon4u.nl zijn in eigen beheer en onafhankelijk ontwikkeld en worden ook verder doorontwikkeld. Onze reviews en nieuwsberichten worden geschreven door onafhankelijke professionals.

Foon4u.nl is geen webshop. Wij verkopen geen smartphones of abonnementen.

Geschiedenis

De eerste versie van Foon4u kwam in 2011 online, en was meteen een succes. Door de jaren heen is het bezoekersaantal sterk gestegen en is de website verder uitgebreid. In de eerste jaren was Foon4u alleen een prijsvergelijker, maar al snel kwamen de eerste reviews online. Vandaag de dag werken we samen met (onafhankelijke) professionals die reviews en nieuwsitems schrijven.

Foon4u.nl is opgericht door Jelmer Penninga. Jelmer is smartphone-liefhebber, internet ondernemer en webdeveloper. Hij stond vooraan in de rij toen de eerste iPhone naar Nederland kwam. Tegenwoordig wordt er door team van onafhankelijke professionals gewerkt aan Foon4u.

Missie

Bijna iedereen heeft een smartphone. De meeste smartphone gebruikers schaffen eens per jaar, of per twee jaar, een nieuw abonnement of een nieuwe telefoon aan. Foon4u wil hierbij helpen. Onze missie is om de mobiele beller die één keer in de zoveel tijd een nieuw abonnement afsluit zo snel en compleet mogelijk te informeren. Dit doen we door abonnementen te vergelijken. Mogelijkheden voor mobiele abonnementen op een rij te zetten. Reviews te schrijven en actueel nieuws te publiceren.

Overige informatie

Foon4u.nl staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer 09221112

Meer informatie vind je op de volgende pagina’s:
Contact gegevens
Auteurs