OnePlus mobiele telefoons

Bekijk in dit overzicht OnePlus mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

OnePlus 5

OnePlus 5
Prijsindicatie:
Abonnement: €28.50
Prijzen vergelijken

OnePlus 3T

OnePlus 3T
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Laatste OnePlus nieuws en reviews

OnePlus 5T

OnePlus-webshop neemt maatregelen na grootschalige creditcardfraude

De internationale webwinkel van telefoonmaker OnePlus is getroffen door malware die bij duizenden klanten de creditcardgegevens heeft gestolen. De fabrikant heeft daarom besloten om het betalen via creditcard tijdelijk uit te schakelen, totdat het probleem is opgelost.

OnePlus komt met witte ‘sandstone’ OnePlus 5T-versie

OnePlus komt met een witte versie van zijn recent uitgebrachte OnePlus 5T-smartphone. Die is te koop in het zwart, met een metalen behuizing. De witte editie heeft een achterkant met textuur, en wordt ‘sandstone’ genoemd. De OnePlus 1 en 2 hadden ook zo’n achterkant.

OnePlus 5T

Deze smartphones laden het snelst op

Alle dure smartphones die dit jaar zijn uitgebracht, kunnen de accu snel opladen via usb. Omdat de grootte van de accu’s verschillen en de gebruikte snellaadtechnieken ook anders zijn, is het lastig om te zeggen welk toestel het snelst oplaadt. Een bekende technologiewebsite heeft nu een test uitgevoerd die aangeeft hoe snel de vlaggenschepen opladen.

Meer OnePlus nieuws →