OnePlus mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht OnePlus mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

OnePlus 5T

OnePlus 5T
Prijsindicatie:
Abonnement: €0.00
Prijzen vergelijken

OnePlus 3T

OnePlus 3T
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

OnePlus 5

OnePlus 5
Prijsindicatie:
Abonnement: €0.00
Prijzen vergelijken

Laatste OnePlus nieuws en reviews

OnePlus 6 render

Gerucht: OnePlus 6 duurder dan voorgangers

De OnePlus 5T was al behoorlijk prijzig, bij de OnePlus 6 doet de Chinese smartphoneproducent er nog een schepje bovenop. Bovendien verschijnt er een derde variant van de flagship killer. Vier jaar geleden maakten we kennis met de OnePlus One. Inmiddels is OnePlus met haar vlaggenschepen een gevestigde naam in de smartphonewereld. Dit jaar verwachten […]

OnePlus 5T

OnePlus-webshop neemt maatregelen na grootschalige creditcardfraude

De internationale webwinkel van telefoonmaker OnePlus is getroffen door malware die bij duizenden klanten de creditcardgegevens heeft gestolen. De fabrikant heeft daarom besloten om het betalen via creditcard tijdelijk uit te schakelen, totdat het probleem is opgelost.

OnePlus komt met witte ‘sandstone’ OnePlus 5T-versie

OnePlus komt met een witte versie van zijn recent uitgebrachte OnePlus 5T-smartphone. Die is te koop in het zwart, met een metalen behuizing. De witte editie heeft een achterkant met textuur, en wordt ‘sandstone’ genoemd. De OnePlus 1 en 2 hadden ook zo’n achterkant.

Meer OnePlus nieuws →