OnePlus mobiele telefoon modellen

Bekijk in dit overzicht OnePlus mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

OnePlus 6

OnePlus 6
Prijsindicatie:
Abonnement: €30.00
Prijzen vergelijken

OnePlus 5T

OnePlus 5T
Prijsindicatie:
Abonnement: €26.50
Prijzen vergelijken

OnePlus 3T

OnePlus 3T
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

OnePlus 5

OnePlus 5
Prijsindicatie:
Abonnement: €26.50
Prijzen vergelijken

Laatste OnePlus nieuws en reviews

OnePlus 6

OnePlus 6 Red vanaf 10 juli te koop

Mirror Black, Midnight Black en Silk White. De OnePlus 6 is in verschillende kleuren te koop. Vanaf maandag 10 juli kun je het vlaggenschip in een vierde kleur bestellen: rood, ook wel kortweg Red genoemd. Deze gaat over de toonbank voor 569 euro. Half mei presenteerde OnePlus vol trots haar nieuwste aanwinst: de OnePlus 6. […]

Huawei P20

Huawei en OnePlus komen volgend jaar met 5G-smartphones

Smartphonefabrikanten werken hard aan telefoons met ondersteuning voor het nieuwe 5G-netwerk dat onder andere veel hogere internetsnelheden biedt. Volgend jaar lijkt 5G breder beschikbaar te komen in regio’s als de Verenigde Staten. Huawei en OnePlus hebben bekendgemaakt dat ze daarom volgend jaar met 5G-toestellen komen, al zijn de details nog schaars.

OnePlus 5T

OnePlus verduidelijkt zijn smartphone-updatebeleid

Telefoonmaker OnePlus heeft voor het eerst duidelijk gemaakt hoe lang zijn smartphones software-updates kunnen verwachten. OnePlus hanteert een periode tot twee jaar voor Android-upgrades en drie jaar voor beveiligingsupdates. In het verleden wilde de fabrikant geen uitspraken doen over de lengte van softwareondersteuning om te voorkomen dat het niet aan de verwachtingen kon voldoen.

Meer OnePlus nieuws →