Motorola mobiele telefoons

Bekijk in dit overzicht Motorola mobiele telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Laatste Motorola nieuws en reviews

Motorola Moto E5

Dit is de Motorola Moto E5

De eerste persfoto van de Motorola Moto E5 is opgedoken. Over wat zich onder de motorkap bevindt kunnen we nog maar weinig zeggen. Maar de buitenkant geeft ook al meer dan genoeg prijs over wat we van het budgettoestel kunnen verwachten. Het afgelopen jaar onthulde Motorola een tweetal toestellen in de E-reeks: de Motorola Moto […]

Motorola Moto X Play

Motorola Moto X Play ontvangt eindelijk Android 7.1 in Nederland

De Motorola Moto X Play-smartphone wordt na bijna een jaar vertraging alsnog geüpdatet naar Android 7.1. De update is al maanden beschikbaar in een aantal landen, maar was tot vandaag niet officieel te downloaden voor Nederlandse Moto X Play-gebruikers. Daar is eindelijk verandering ingekomen.

Motorola Moto E4

Dagaanbieding: Motorola Moto E4 voor maar 105 euro

Ben je op zoek naar een aardige budgetsmartphone, dan heeft Foon4u een interessante aanbieding voor je. De prima Motorola Moto E4 is namelijk alleen vandaag verkrijgbaar voor slechts 100 euro exclusief verzendkosten. Normaliter kost de telefoon minimaal 140 euro.

Meer Motorola nieuws →