Honor mobiele telefoons

Bekijk in dit overzicht Honor telefoons. Vergelijk prijzen en specificaties. Wil je meer informatie klik dan op een telefoon of klik op vergelijk prijzen.

Honor 9

Honor 9
Prijsindicatie:
Los: €212,-
Prijzen vergelijken

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro
Prijsindicatie:
Geen prijzen bekend
Prijzen vergelijken

Laatste Honor nieuws en reviews

Honor 8X Max

Honor presenteert enorme 8X Max-telefoon met lage prijs

Honor, een dochterbedrijf van Huawei, komt met een nieuwe smartphone. Alhoewel, je zou het beter een tablet met simkaartfunctie kunnen noemen. De Honor 8X Max heeft namelijk een 7,12 inch beeldscherm en is hiermee één van de grootste telefoons die je nu kunt kopen.

Honor Play

Honor Play krijgt internationale lancering

De Honor Play wordt ook buiten China verkocht. De eerste gaming smartphone van het Chinese dochterbedrijf van Huawei wordt eind augustus in diverse regio’s gelanceerd. Of dat betekent dat hij straks ook bij ons in de schappen ligt, is nog onduidelijk. Xiaoyu Zhang, PR-manager bij Honor, vertelt dit tegenover Android Authority. Afgelopen week lanceerde Honor […]

Honor brengt Honor 10-smartphone uit in Nederland

Huawei-dochterbedrijf Honor heeft zijn nieuwste high-end smartphone uitgebracht in Nederland. De Honor 10 kost 399 euro, is per direct verkrijgbaar in drie kleuren en draait op Android 8.1 Oreo. Het toestel is voorzien van een groot beeldscherm met een inkeping aan de bovenkant, de zogeheten notch.

Meer Honor nieuws →