Blackberry Priv abonnementen, prijzen en informatie

Blackberry Priv prijzen vergelijken
  • 5.4 inch scherm (1440 x 2560 pixels)
  • 1.8 Ghz dual-core & 1.44Ghz quad-core processor
  • Software: Android
  • 18 megapixels cameraMeer specificaties →
Blackberry Priv specificaties → Blackberry Priv los toestel prijzen → Blackberry Priv met abonnement →

Blackberry Priv abonnement vergelijken

PAS JE VOORKEUREN AAN

€.

Ik wil dit abonnement voor:

Geen voorkeur 12 maanden 24 maanden
Zoekresultaten bij jouw voorkeuren:
Er zijn (nog) geen abonnementen gevonden bij deze telefoon. Pas eventueel je voorkeuren aan!

Blackberry Priv video

Tips bij het vergelijken van abonnementen

Bij het vergelijken van een Blackberry Priv abonnement is het belangrijk dat je zoekt met jouw voorkeuren. Let goed op dat je de juiste belminuten en databundel kiest. Kijk goed welk abonnement het goedkoopste is. In onze prijs vergelijker kan je ook het maximale bedrag instellen wat je wil betalen voor een Blackberry Priv in combinatie met een abonnement. Soms is een klein bedrag bijbetalen voor een abonnement goedkoper dan een abonnement zonder eenmalige bijbetaling. Vergelijk daarom goed.

Laatste Blackberry Priv nieuws en reviews

Blackberry Priv krijgt geen updates meer

Blackberry stopt met het updaten van zijn eerste Android smartphone, de Blackberry Priv. Ook de beveiligingsupdates die de Priv nog iedere maand kreeg worden door Blackberry stopgezet. Dit verklaart Alex Thurber op het Blackberry Blog. Afgelopen september werd al bekend dat de Blackberry de Priv niet meer ging voorzien van een nieuwe update naar Android […]

RIP: BlackBerry stopt met het maken van smartphones

Het doek is gevallen voor de smartphonetak van BlackBerry. Na jaren van teruglopende verkopen en een marktaandeel dat onder de één procent ligt, heeft BlackBerry bekendgemaakt dat het stopt met het maken van smartphones. Wel gaat het zijn Android-licenties verstrekken aan fabrikanten die tegen betaling BlackBerry-toestellen mogen uitbrengen.

BlackBerry Priv

BlackBerry is eerste fabrikant die ernstig QuadRooter-lek dicht

Vorige week werd een kritiek lek ontdekt op Android-apparaten met een Qualcomm-chipset. Kwaadwillenden kunnen door het zogenaamde QuadRooter-lek ongemerkt de camera, microfoon en bestanden gebruiken. Fabrikanten als Samsung en LG lieten al snel weten te werken aan een software-update die het lek dicht, maar BlackBerry is de eerste die zijn smartphones daadwerkelijk updatet.