Auteurs

rensRens Blom

Als freelance techjournalist schrijft Rens voor diverse offline en online media over mobiele technologie. Voor Foon4u zijn dat nieuwsberichten, achtergrondartikelen, hands-on stukken en reviews. Rens is tweedejaars student aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

OmslagfotoAnton Mous

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties versterkt en voor uiteenlopende platforms geschreven, waaronder Techzine.nl, Tablet.nl, GeschiedenisBeleven.nl, Historiek.net en het opinie- en actualiteitenprogramma EenVandaag. Ook heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de totstandkoming van de nieuwe website voor het Flipje en Streekmuseum Tiel. Anton is als freelance webredacteur en copywriter in te huren via dBird Webredactie en Copywriting.

jelmer

Jelmer Penninga

Jelmer houdt zich voornamelijk bezig met de technische kant van Foon4u en maakt video’s voor het YouTube kanaal. Als zelfstandig ondernemer werkt hij mee aan diverse websites. Daarnaast is Jelmer werkzaam als freelance docent/trainer.

Fotografie

Op Foon4u wordt gebruik gemaakt van de Fotografie van Olivier van Middendorp.