Adverteren op Foon4u.nl

Foon4u richt zich op de kritische consument die één keer per jaar, of twee jaar, een nieuw abonnement afsluit. Pas bij het afsluiten gaat hij/zij zich verdiepen in alle ins- en outs. Foon4u is een website met een persoonlijk karakter en altijd relevante content voor een brede doelgroep. Onze site informeert, vergelijkt en helpt consumenten bij het maken van een keuze voor een (smart)phone of abonnement.

Foon4u is: relevant, persoonlijk, laagdrempelig, makkelijk te begrijpen, no-nonsense, geen onnodig ingewikkelde technische termen.

Foon4u heeft een aantal interessante advertentieposities om je merk te profileren. Naast display-adverteren zijn ook andere vormen van adverteren mogelijk.

Banners en display-adverteren

De banners en advertenties op Foon4u.nl worden geëxploiteerd door Semilo. Heb je interesse in deze vorm van adverteren neem dan direct contact op met Semilo.

Native advertising

Ook voor native advertising kun je terecht op Foon4u.nl. Door plaatsing in de content is een campagne goed zichtbaar. Native advertising op Foon4u wordt geëxploiteerd door Nvision. Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Nvision.

Advertorials

Voor het plaatsen van een advertorial kun je direct contact met ons op nemen. Ga hier direct naar onze contactpagina.