Tijdens een persmeeting afgelopen donderdag heeft Motorola zijn nieuwe Moto G7 serie gelanceerd. De nieuwe G7 serie is de opvolger van de G6  serie. Met de nieuwe G7 serie introduceert Motorola een viertal smartphones voor een schappelijke prijs.

Motorola Moto G7 varianten

In de nieuwe G7 serie komt Motorola met een viertal nieuwe smartphones. De standaard Motorola Moto G7 wordt vergezeld door de Motorola Moto G7 Plus, De Motorola Moto G7 Play en de nieuwe Motorola Moto G7 Power. Zoals de naam al suggereert is de nieuwe G7 Power een smartphone met een grote batterij. Maar liefst 5000mAh batterij, waarbij de andere G7 modellen het moeten doen met een 3000mAh batterij. De G7 Plus is uitgerust met een groot  beeldscherm van 6,3 inch. De andere drie modellen krijgen een 5,7 inch beeldscherm. De G7 Play is het instapmodel met wat minder werkgeheugen en opslagcapaciteit. De prijs van de G7 Play ligt dan ook iets lager dan de andere  modellen.

Motorola Moto G7 specificaties

Standaard is de G7 verder uitgerust met een 1.8Ghz Qualcomm Snapdragon 632 processor. Het 5,7 inch beeldscherm is een Full HD+ variant. Het geheugen bestaat uit 4GB werkgeheugen en 64GB opslagcapaciteit. De G7 Play is uitgerust met 2GB werkgeheugen en 32GB opslagcapaciteit.

De camera is bij iedere G7 variant anders. De standaard G7 is voorzien van twee camera’s van 12 en 5 megapixels. De G7 Plus heeft ook twee camera’s, maar deze zijn iets beter met 13 en 12 megapixels. De G7 Play en de G7 Power hebben allebei één camera op de achterzijde. Aan de voorkant heeft de G7 Plus een 12 megapixel selfie-camera, de andere G7 varianten hebben alledrie een 8 megapixel selfie-camera.

Motorola Moto G7 prijzen

De standaard G7 heeft een adviesprijs van 249 euro. De G7 Plus wordt iets duurder met 299 euro. De G7 Play en G7 Power gaan respectievelijk 149 euro en 209 euro kosten.

De nieuwe Motorola Moto G7 en  al zijn varianten worden  vanaf febrarie/maart in de winkels verwacht.

Motorola Moto G7 abonnement