Gisteren heeft OnePlus zijn nieuwe paradepaardje gelanceerd, de OnePlus 6T. De geruchten gingen al lange tijd en Oneplus gaf zelf ook regelmatig teasers dat de 6T er aan zat te komen. Gisteren was de presentatie in New York en werden details van de nieuwe OnePlus smartphone onthuld.

OnePlus 6T specificaties

OnePlus 6T

Eigenlijk waren alle details al zo goed als bekend. Bij de lancering werd weinig nieuws onthuld. Neemt niet weg dat OnePlus weer een prima telefoon brengt voor een redelijke prijs. De OnePlus komt met een 6,41 inch AMOLED beeldscherm van Samsung. Dit beeldscherm heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Onder het beeldscherm vinden we een vingerafdrukscanner. Deze nieuwste generatie vingerafdrukscanners is helemaal onzichtbaar. De OnePlus 6T is één van de eerste met deze nieuwe vingerafdrukscanner onder het beeldscherm.

De OnePlus 6T wordt aangedreven door een supersnelle 2,8Ghz processor met 8 rekenkernen (octa-core). Wat betreft opslag valt er niet veel te klagen. De 6T komt standaard met een opslag capaciteit van 128GB en een werkgeheugen van 6GB. Voor een meerprijs kan je ook kiezen voor een opslag van 256GB en een werkgeheugen van maar liefst 8GB.

De camera van de 6T is wat resolutie betreft niet veel veranderd ten opzichte van de OnePlus 6. Op de achterzijde een 16 en 20 megapixel camera. De camera is wel sterk verbeterd en kan met minder licht scherpe foto’s maken. Op de voorkant treffen we een 16 megapixel selfiecamera.

Zoals gezegd krijg je veel smartphone voor een redelijke prijs. De OnePlus 6T met 128GB opslag en 6GB werkgeheugen gaat over de toonbank voor 559 euro. Wil je de variant met 256GB opslag en 8GB werkgeheugen dan moet je 639 euro neerleggen. De OnePlus 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar via OnePlus en de bekende webshops.

OnePlus 6T video