Als eerste mobiele provider presenteert Tele2 een sim only abonnement die ouders speciaal voor hun kinderen kunnen afsluiten. Met het abonnement kunnen kinderen onbeperkt bellen naar 3 nummers en hebben ze 1GB databundel. Kosten voor dit abonnement zijn 7 euro per maand.

Het abonnement heeft een datalimiet van 1GB, bellen kost 0,15 per minuut. Er zijn drie nummers in te stellen waarmee onbeperkt gebeld kan worden. Deze nummers zijn eens per maand te wijzigen met de Tele2 app. In de Tele2 app is ook het verbruik te monitoren.
Het abonnement heeft een belplafond van 10 euro. Hierna is het niet meer mogelijk om te bellen, sms’en of te internetten. Ook de drie onbeperkte nummers zijn dan niet meer te bellen. Wel kan het abonnement dan nog telefoontjes en sms’jes ontvangen. Het is mogelijk om extra data bij te kopen of het belplafond te verhogen.

Dit nieuwe Tele2 abonnement is dus speciaal voor kinderen. De abonnementsduur is 12 maanden en de aansluitkosten zijn €15,- Naast dit abonnement zijn er natuurlijk nog meer goedkope abonnementen mogelijk. Ook aanbieders zoals Simpel, Youfone en Simyo hebben goedkope sim only abonnementen. Deze zijn niet speciaal voor kinderen, maar wel erg goedkoop.

Tip: Het vergelijken van goedkope sim only abonnementen kan je inzicht geven in de prijs die je kwijt bent voor een sim only abonnement.

bron: Tele2