De Samsung Galaxy Note 9 is nog maar net gelanceerd of de eerste geruchten over zijn vermoedelijke opvolger, de Samsung Galaxy Note 10, gaan al de ronde. Een eerste gerucht is dat het beeldscherm weer groter wordt, namelijk 6,66 inch. Het duivelse getal is niet bewust gekozen, maar gaat nu al over het internet als beestachtig groot.

Samsung Galaxy Note 10De Samsung Galaxy Note 9

De geruchten komen vanuit insiders van Samsung. In Korea heeft Samsung zijn beeldscherm fabriek de opdracht gegeven om dit grote beeldscherm te gaan ontwikkelen. De grote van het beeldscherm ligt wel in lijn der verwachtingen. Geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S10, en dan de Galaxy S10 Plus, een beeldscherm gaat krijgen van 6,44 inch. De huidige Galaxy Note 9 heeft een scherm van 6,4 inch. Aangezien de Note-serie het grootst is zal de Galaxy Note 10 deze 6,44 inch moeten gaan overtreffen.

Daarnaast is er ook nog de concurrentie. Samsung houdt natuurlijk zijn belangrijkste belager Apple goed in de gaten. De nieuwe iPhone Xs Max heeft een 6,5 inch beeldscherm. In een recente reclame van Samsung is duidelijk te zien dat de Galaxy het alternatief is voor de iPhone en dat er duizend-en-één redenen zijn om nu over te stappen. Dan moet de bigger, better, faster belofte natuurlijk wel waargemaakt worden.

Het is nog wel even wachten op dit beestachtige beeldscherm in combinatie met een Samsung Galaxy Note 10. Volgende jaar september zal waarschijnlijk de release van deze nieuwe smartphone gaan plaatsvinden. Ondertussen houden we je op de hoogte.

De Samsung reclame: Switch to Galaxy