De Chinese telefoonmaker OnePlus heeft via verschillende kanalen laten weten wanneer het zijn nieuwe vlaggenschip de OnePlus 6T gaat lanceren. Dit zal gaan gebeuren op 30 oktober in New York. De lancering is ook live te volgen via het YouTube kanaal van OnePlus.

Er gaan al ruime tijd geruchten over de nieuwe OnePlus 6T. Er zijn al verschillende specificaties uitgelekt en het vermoeden was dat de 6T op 17 oktober officieel aangekondigd zou worden. Deze datum wordt het dus helaas niet, bevestigd OnePlus zelf. Of de uitgelekte specificaties wel kloppen gaan we op 30 oktober meemaken.

OnePlus 6T

Specificaties OnePlus 6T

Een gerucht dat al zo goed als bevestigd is door een topman van OnePlus is dat de 6T een vingerafdrukscanner onder het display krijgt. Deze werkt erg snel en door de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm te plaatsen zijn concessies wat betreft beeldscherm en ruimte voor de scanner niet nodig.
De 6T komt met de snelste Qualqomm Snapdragon processor: de Snapsdragon 845. Wat betreft geheugen kan je kiezen voor 6GB of 8GB RAM en 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte. Het beeldscherm wordt waarschijnlijk 6,41 inch groot met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. De camera’s zullen waarschijnlijk niet verschillen van de OnePlus 6. Op de achterzijde een dual-camera met 16 en 20 megapixels. Aan de voorkant een selfie-camera van 25 megapixels.

Bekijk hieronder de teaser van de OnePlus 6T