Morgen worden naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Pixel 3 en de nieuwe Pixel 3 XL gelanceerd door Google. Afgelopen weken zijn al verschillende details en afbeeldingen uitgelekt en nu zijn ook de prijzen te zien. Een Canadese mobiele provider heeft de prijzen van de nieuwe Google smartphones online gezet.

De Canadese provider waar het om gaat is Mobile Freedom. Waarschijnlijk per ongeluk heeft de provider de nieuwe toestellen online gezet. Per ongeluk, omdat de toestellen al weer snel verwijderd zijn. Gelukkig zijn er wel een paar schermafbeeldingen gemaakt. Hierop zijn prijzen en details te zien.

Google Pixel 3

De Google Pixel 3 komt in verschillende varianten en prijzen. De Google Pixel 3 met 64GB opslag gaat volgens de Canadezen 999 Canadese dollars kosten. Dit is omgerekend ongeveer 670 euro. De Pixel 3 met 128GB gaat 1129 dollar kosten. Dit is omgerekend 750 euro. Dezelfde prijs van 1129 dollar betaal je ook voor de Pixel 3 XL met 64GB. Het duurste model is de Google Pixel 3 XL met 128GB. Hiervoor moet je maar liefst 1259 dollar betalen, wat neerkomt op ongeveer 859 euro.

Verwacht wordt dat de prijzen in Europa iets hoger zullen liggen. De Google Pixel 2 met 64GB was bij introductie 899 Euro. Wij verwachten dat de Google Pixel 3 niet veel goedkoper zal zijn wanneer deze binnenkort verkrijgbaar is.

bron: Phonearena