Begin van de zomer was er al het gerucht dat de Samsung Galaxy S10 maar liefst 5 camera’s gaat krijgen. Deze week lekken er nieuwe details uit die wat meer specificaties laten zien over de camera’s van het nieuwe topmodel van Samsung. Een schema (in het chinees) laat zien wat de specificaties zien. Volgens geruchten zijn dit de specificaties van de komende Galaxy S10.

 

Nou spreken we geen chinees, maar de sheet laat volgens de kenners toch leuke details zien. De primaire camera lijkt onveranderd te blijven met 12 megapixels. Deze primaire camera wordt ondersteunt door een 16 megapixel telezoom camera en een 13 megapixel ultra-wide camera. Onder de megapixels zijn ook details te zien over het diafragma. Respectievelijk zijn deze f/1.5/2.4 voor de primaire camera, f/1.9 voor de telezoom en f/2.4 voor de ultra-wide camera. Of alle uitvoeringen van de Samsung Galaxy S10 zoveel camera’s krijgen is nog de vraag. Geruchten gaan dat de nieuwe S10 meerdere (camera) uitvoeringen gaat krijgen.

Met deze camera specificaties lijkt Samsung ook de weg ingeslagen te zijn van meer camera’s op een telefoon. Deze week werd ook de Samsung Galaxy A7 (2018) gelanceerd waarop ook vijf camera’s te vinden zijn. Nokia lijkt het nog bonter te maken met de Nokia 9 die binnenkort verwacht wordt. Als we de geruchten mogen geloven krijgt deze maar liefst 5 camera’s op de achterzijde en 2 aan de voorkant. Het plaatsen van heel veel camera’s lijkt de nieuwe trend te worden.

bron: gsmarena
afbeelding

Samsung