Nog een paar dagen wachten en dan wordt de nieuwe LG V40 ThinQ gelanceerd. We horen al een tijd geruchten over de nieuwste smartphone van LG en zo ook vandaag. Beroepslekker Evan Blass laat ons de details en werking zien van de 5 camera’s van de LG V40 ThinQ.

De LG V40 ThinQ krijgt drie camera’s op de achterkant. Een reguliere camera van 16 magepixels en een diafragma van f/1.5, een super-wide-angle (breedbeeld) van 13 megapixels en als derde een zoom-camera van 8 megapixels.

Aan de voorzijde komen 2 selfie-camera’s. Een reguliere camera waarvan de geruchten gaan dat het om een 8 megapixel exemplaar gaat. Deze reguliere camera wordt ondersteunt door een wide-angle (breedbeeld) camera, zodat je met groot gemak een selfie groepsfoto kan schieten. Hieronder zie je de promo’s voor de front camera’s

Uiteraard blijven dit wel geruchten. Vooral de details over het aantal megapixels en de diafragma’s moeten zeker nog bevestigd worden. Dit gaan we zeker op 3 oktober vernemen tijdens de lancering van de nieuwe LG V40 ThinQ.

Hieronder vind je nog het originele Twitter bericht van Evan Blass (@evleaks)

bron: @evleaks