De Motorola Moto Z3 Play ligt vanaf nu in ons land in de schappen. Als je hem bij Belsimpel koopt krijg je niet alleen een leuke korting, maar ook een Battery Pack cadeau. Alles wat je over deze actie moet weten lees je hier op Foon4u.nl.

Afgelopen maand presenteerde Motorola vol trots haar nieuwste aanwinst: de Motorola Moto Z3 Play. Net als vorig jaar heeft hij wederom een modulair design, wat betekent dat je kinderlijk eenvoudig accessoires -ook wel Moto Mods genoemd- als een batterij, speaker of cameramodule aan kunt vastmaken. Belsimpel speelt daar slim op in, nu de retailer de Moto Z3 Play in haar assortiment heeft opgenomen. Als je nu bij Belsimpel deze mid-ranger bestelt, krijg je er een verwisselbare Battery Pack Moto Mod bij. Normaal gesproken moet je hiervoor 50 euro op tafel leggen, maar nu krijg je deze er gratis en voor niets bij. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Motorola Moto Z3 Play

Dat is niet de enige leuke aanbieding die Belsimpel voor je heeft. De Motorola Moto Z3 Play heeft namelijk een adviesprijs van 499 euro. Dat is de prijs die je bij andere verkopers aantreft. Belsimpel daarentegen rekent ‘slechts’ 399 euro voor het toestel. Twee goede redenen om zo snel mogelijk naar Belsimpel.nl te surfen en de Moto Z3 Play te bestellen.

Specificaties Motorola Moto Z3 Play

De Motorola Moto Z3 heeft een 6,01 inch groot AMOLED-display met Full HD+ resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Daaronder vinden we een 1,8 GHz krachtige Qualcomm Snapdragon 636 met Adreno 509 GPU en 4 GB werkgeheugen. Je krijgt van Motorola 64 GB om al je foto’s en video’s op te slaan, en kun je eventueel nog verder uitbreiden. De 3000 mAh zorgt ervoor dat je de hele dag niet hoeft om te kijken naar de oplader. Dankzij TurboPower is hij razendsnel opgeladen.

Plaatjes schiet je met een dubbele camera die een resolutie van 12 en 5 megapixels hebben. De tweede lens heeft als doel om zo veel mogelijk informatie over de achtergrond te verzamelen om portretfoto’s met geblurde achtergrond te maken. De selfiecamera is niet zo geavanceerd. Deze bestaat uit een enkele 8 megapixelcamera. Deze heeft een groothoeklens die alles in een hoek van 84 graden vastlegt. Video’s neem je op in 1080p met een snelheid van 30 fps. Tot slot heeft Motorola Android 8.1 Oreo voor je geïnstalleerd.