Er zijn opnieuw afbeeldingen en specificaties gelekt van de nog onaangekondigde LG G7 ThinQ. Het toestel zou vergelijkbare hardware krijgen als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9 en moet in mei uitkomen. De bron weet nog geen verkoopprijs te melden.

LG G7 ThinQ informatie

Op onderstaande plaatjes zie je volgens Techradar de aankomende G7 ThinQ in een hoes om pottenkijkers te weren. De telefoon gaat de G6 opvolgen en zou oorspronkelijk verschijnen als de G7, maar LG heeft recent besloten te kiezen voor de ThinQ-toevoeging. De nieuwste uitvoering van de V30-smartphone is ook te koop als de V30 ThinQ. De ThinQ staat voor de kunstmatige intelligentie in de telefoon in de vorm van een digitale assistent. Die krijgt dus ook een prominente rol op de G7 ThinQ, volgens Techradar mogelijk met een aparte knop in de behuizing. Of de G7 ThinQ op de hier zichtbare afbeeldingen een prototype is of een retailexemplaar, weet de bron niet.

LG G7 ThinQ

Qua specificaties zou de G7 ThinQ weinig onderdoen voor de directe concurrentie. Het toestel krijgt volgens informatie van de bron een 6,1 inch beeldscherm met langwerpige verhouding en hoge qhd-resolutie en wordt aangedreven door de nieuwste Snapdragon 845-processor. Het werk- en opslaggeheugen zou 4GB/64GB groot zijn, net als bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9. Ten opzichte van aankomende smartphones als de OnePlus 6 is de hardware minder krachtig: de krachtigste uitvoering van de OnePlus-telefoon krijgt namelijk 8GB/256GB geheugen. Net als de iPhone X en veel nieuwe Android-toestellen wordt de G7 ThinQ voorzien van een inkeping in het scherm, een zogeheten notch.

LG G7 ThinQ kopen

De LG G7 ThinQ zou in mei verschijnen, claimt Techradar. In ieder geval in de VS, vermoedelijk ook in andere regio’s zoals Europa. Het is nog onbekend wanneer LG de telefoon gaat aankondigen, mogelijk gebeurt dat nog deze maand. Er is nog geen informatie naar buiten gekomen over de vermeende verkoopprijs van de G7 ThinQ, al wijst de hardware op een premium prijs. Concurrerende smartphones als de Samsung Galaxy S9 en Huawei P20 Pro gaan voor 900 euro over de toonbank. De XZ2 van Sony is met 799 euro wat goedkoper, terwijl de prijs van het nog onaangekondigde HTC-topmodel nog onduidelijk is. Mogelijk brengt ook HTC zijn U12-telefoon in mei uit.
Zodra er meer informatie is over de G7 ThinQ, lees je dat uiteraard op Foon4u.nl.

Bron (inclusief beeld): Techradar