De nieuwste LG-smartphone die de G6 gaat opvolgen, wordt niet uitgebracht als de G7. Volgens een bekende techjournalist is het nog onbekend hoe het toestel gaat heten, al zouden er wel al veel specificaties bekend zijn.

Na de G2, 3, 4, 5 en 6 komt? 7? Bij LG niet, lijkt het. De nieuwste high-end smartphone gaat volgens steeds meer geruchten niet uitkomen als de G7. Ook Evan Blass, een techjournalist met een goede reputatie, zegt nu dat de telefoon een andere naam krijgt. Welke weet hij nog niet, al claimt hij wel de codenaam te weten; Judy. LG zou de smartphone in juni uitbrengen met een wereldwijde release in de zomer, zegt de techlekker.

Specificaties van de LG ‘Judy’

De LG Judy krijgt volgens Blass een heel ander ontwerp dan de LG-telefoons van de afgelopen jaren, al is onbekend wat dat inhoudt. Het beeldscherm zou 6,1 inch meten met een 18:9-verhouding en HDR10-ondersteuning. Door gebruik te maken van een zogenoemd MLCD+-scherm zou het display 35 procent minder stroom verbruiken dan een normaal lcd-beeldscherm en een zeer hoge helderheid van 800 nits behalen.

Onder de motorkap vind je bij de Judy naar verluidt een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. Andere specificaties omvatten twee 16 megapixel camera’s met f/1.6-diafragma’s aan de achterkant en stereospeakers. De telefoon krijgt volgens Blass ondersteuning voor draadloos opladen en hij zou bestand zijn tegen water, stof en een valpartij. Softwarematig rust LG de Judy onder meer uit met een slimme camera, een digitale assistent en stemherkenning.

Verkrijgbaarheid

De LG Judy, waarvan de definitieve naam nog onbekend is, wordt volgens de elektronicalekker in juni uitgebracht. Het ligt voor de hand dat hij ervoor wordt gepresenteerd, al is niet bekend wanneer. Ook weten we nog niet hoe de telefoon eruit komt te zien, wat hij gaat kosten en of hij in Nederland verschijnt. We verwachten van wel en houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Judy.

Bron: Venturebeat