Volgens verschillende geruchten staat Samsung op het punt om de nieuwe Samsung Galaxy A-lijn voor 2018 te presenteren. In een nieuwe video op Youtube is de nieuwe Samsung Galaxy A8 Plus (2018) in zijn volle glorie te aanschouwen. De video toont niet alleen de A8 Plus van alle kanten, maar ook de exacte specificaties die de nieuwste Samsung smartphone

Video:

In de video worden specificaties die al langer de ronde gaan bevestigd. De Samsung Galaxy A8 Plus (2018) krijgt een 6 inch super AMOLED Full-HD beeldscherm. De resolutie wordt 2220 x 1080 pixels en het scherm zal vrijwel randloos zijn, zoals ook te zien in de video. Verder zal de Galaxy A8 Plus (2018) uitgerust worden met Samsung’s eigen Exynos 7885 processor die draait op een snelheid van 2.2Ghz. Het geheugen bestaat 6GB RAM en 64GB opslag dat uitbreidbaar wordt tot een capaciteit van 256GB.

De telefoon zal aangedreven worden door een 3500 mAh batterij die geschikt zal zijn voor snel opladen. Wat betreft water en stof zal de Galaxy A8 Plus (2018) een IP68 certificering krijgen wat wil aangeven dat de telefoon volledig stof- en waterdicht zal zijn.

Handleiding lekt ook uit

Het uitlekken van de complete Galaxy A8 Plus op video is nog niet alles. Op de Samsung site is namelijk ook al de volledige handleiding te vinden van de Samsung Galaxy A8. In de handleiding is onder andere de bevestiging te zien dat de A8 en A8 Plus een dubbele selfie camera krijgen. In de handleiding zijn uiteraard ook de overige specificaties te zien.

Lancering A8 en A8 Plus

Door alle lekken zal de aankondiging van de de nieuwe A-lijn van Samsung niet lang op zich laten wachten. De Samsung Galaxy A8 en A8 Plus worden wellicht nog dit jaar nog verwacht of op de CES in Las Vegas die begin volgend jaar plaastvindt. Of Samsung ook weer komt met een A3 en een A5 is niet zeker. Het kan zijn dat Samsung het laat bij de A8 en A8 Plus, in lijn met de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.